Linjasaneeraus ja muut rakennuspalvelut

Linjasaneeraus sekä muut rakennus- ja remontointipalvelut laadukkaasti yrityksille Kymen STG Oy:stä.

Linjasaneeraukset

Iso osa liiketoimintaamme on asuinkiinteistöjen linjasaneeraukset. Toteutamme projektit vastuullisesti pääurakoitsijan tai aliurakoitsijan roolissa vastaten hankkeen rakennus- ja taloteknisistä töistä. Linjasaneerauksien onnistumisen kannalta pidämme tärkeänä oikeiden ja luotettavien yhteistyökumppaneiden valintaa, ja laajan verkostomme avulla pystymme toteuttamaan suuria kokonaisuuksia aina ammattitaidolla. Varmistaaksemme parhaat mahdolliset edellytykset hankkeelle, muodostamme toteutustiimin jo tarjouksen laatimisvaiheessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää linjasaneerauksesta tai muista palveluistamme. Tai pyydä tarjous!

Liike- ja toimitilojen muutostyöt

Toteutamme myös liike- ja toimitilojen muutostöitä. Kuten linjasaneerauksissa myös muutostyö projekteissa toimimme niin pääurakoitsijan kuin aliurakoitsijankin roolissa luoden tarvittaessa ympärillemme ammattitaitoisten yhteistyökumppanien verkoston. Toteutamme kaiken kokoisia projekteja, ja olemassa olevien resurssiemme ansiosta pystymmekin tarjoamaan kilpailukykyisesti myös suurempien hankkeiden toteuttamista.

Uudisrakentaminen

Liiketoimintamme osana on myös uudisrakentaminen, niin julkisella, teollisella- kuin yksityiselläkin sektorilla. Pystymme toteuttamaan hankkeita kokonaisvaltaisesti oman osaamisemme lisäksi laajalla yhteistyökumppanien verkostolla.