Kymen STG Oy

Kymen STG Oy on vuonna 2011 toimintansa aloittanut rakentamiseen ja remontoimiseen erikoistunut perheyritys. Halumme kasvaa, kehittyä ja olla kilpailukykyinen toimialueellamme, antaa vahvan perustan toiminnallemme ja herättää luottamusta niin asiakkaissamme kuin yhteiskumppaneissammekin. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee vakituisesti 17 henkilöä.

Ota yhteyttä rakentamisen ammattilaiseen ja pyydä tarjousta!

Asiakas keskiössä

Pieniä huoneistoremontteja tekevästä yrityksestä olemme muutamassa vuodessa kasvaneet suuriakin kokonaisuuksia toteuttavaksi rakennusalan yritykseksi, kuitenkin halunamme säilyttää ihmisten välinen kanssakäyminen, helposti lähestyttävyys sekä moitteeton työnjälki. Suurissa kokonaisuuksissa emme hoida kaikkia töitä yksin vaan osan töistä suorittavat aliurakoitsijat ja tällöinkin hyvin tärkeänä pidämme yhteistä tavoitetta laadukkaasta lopputuloksesta.

Suurin asiakaskuntamme on tällä hetkellä rakennuttamisen ammattilaiset, mutta myös yksityishenkilöt. Pidämme asiakastyytyväisyyttä erittäin tärkeänä, ja hankkeiden kulussa pyrimmekin aina hyvään kommunikaatioon ja avoimuuteen osapuolten välillä. Tavoitteenamme on tarjota aina asiakkaillemme laatua, turvallisuutta sekä ammattitaitoa.